Mensen

EmpathyLAB is opgericht door Fatima en Jorrit. Zij werken samen aan het ontwikkelen van leiderschap in organisaties en het versterken van het lerend vermogen.

De diverse achtergrond van Fatima en Jorrit, zowel persoonlijk als professioneel, stelt hen in staat om organisaties te helpen bij het tot stand komen van blijvende verandering.

Fatima Dahouch

Fatima helpt organisaties bij het omgaan met diversiteit op de werkvloer en in het klaslokaal. Sinds 2019 coacht Fatima individuen, teams en organisaties uit diverse branches en helpt hen om antwoorden te vinden op organisatievraagstukken. Met oprechte nieuwsgierigheid verdiept zij zich in organisaties en inspireert hen om (persoonlijk) leiderschap te ontwikkelen.

Jorrit Hoekstra

Jorrit onderzoekt voor organisaties hoe zij met complexe vraagstukken om moeten gaan. Sinds 2017 adviseert hij organisaties over de invloed van diversiteit op samenwerking binnen en tussen organisaties. Met zijn analytische blik ontrafelt hij de complexiteit van vraagstukken en draagt hij bij aan het lerend vermogen van organisaties.