Diensten


Concept en implementatie

Soms heeft u zelf niet de mensen of de kennis in huis om een project te ontwikkelen en/of implementeren. In dat geval kunnen wij u ondersteunen door het project van A tot Z te ontwikkelen en uit te voeren.

Advies en begeleiding

Organisaties die met een specifieke vraagstuk zitten of zelf een project willen ontwikkelen helpen wij met advies en begeleiding. Het uitgangspunt is dat u zelf achter het stuur zit. Wij verzorgen de procesmatige en inhoudelijke ondersteuning.

Training en organisatieontwikkeling

Als u wil werken aan het ontwikkelen van kennis en competenties van uw medewerkers dan kunt u gebruik maken van ons aanbod aan training en organisatieontwikkeling. Waar nodig brengen wij onze kennis in van verandermanagement om duurzame verandering in uw organisatie mogelijk te maken.

Monitoring en evaluatie

Als u zelf in staat bent om de ontwikkeling, implementatie, begeleiding, training of ontwikkeling van uw project te organiseren dan nog is het slim om een externe expert in te schakelen bij de monitoring en evaluatie van uw project of programma. Daarmee zorgt u ervoor dat uw organisatie een maximaal leereffect bereikt en de inzichten vertaald worden naar de verbetering van bestaande en/of de ontwikkeling van nieuwe programma’s.